Lege toners inleveren

Een goede toner gaat relatief lang mee. Maar uiteindelijk komt toch het moment dat de toner aan vervanging toe is. En dan is de vraag: wat gebeurt er met de lege toners? Steeds meer consumenten en bedrijven kiezen ervoor om de toners in te leveren bij GBS Recycling. Hier staat dan ook een mooie vergoeding tegenover.

Lege toners leveren geld op

Wij verzamelen lege toners van merken als HP, Samsung, Lexmark en Canon. Hoeveel een toner waard is, verschilt per merk en type. Sommige toners hebben een lage waarde op de internationale markt. In dat geval nemen wij de lege toner gratis van u af. In het geval uw toner fel gevraagd is in de markt, betalen wij u een marktconforme vergoeding.

Wat gebeurt er na het inleveren van de lege toners?

De lege omhulsels die wij binnen krijgen, eindigen natuurlijk niet tussen het afval. GBS Recycling zorgt ervoor dat de toner onderdelen opnieuw gebruikt worden voor bijvoorbeeld compatible toners. Het grote voordeel van deze manier van recyclen, is dat de toner resten niet in het milieu terecht komen.

De gratis inzamelbox van GBS Recycling

Waar consumenten vaak kiezen voor printers met cartridges, gebruiken scholen en kantoren liever laserprinters met toners. De prijs per afdruk ligt namelijk aanzienlijk lager dan met inkjetprinters. Voor scholen, bedrijven en verenigingen die lege toners willen inleveren, heeft GBS Recycling speciale inzamelboxen. In deze box kunnen alle toners worden bewaard tot ze door ons worden opgehaald. Zowel aan de inzamelbox als aan het ophalen van de lege toners zitten geen extra kosten gebonden.

Een vergoedingenlijst aanvragen bij GBS Recycling

Onze service is volledig gratis, meer zelfs: meestal levert het u geld op! Voor elke herbruikbare cartridge betalen wij immers een vergoeding.

Vul het formulier hieronder in zodat we u onze actuele vergoedingen kunnen bezorgen.

Contactpersoon

Opmerkingen