Lege cartridges inleveren

Geld verdienen met lege cartridges

GBS Recycling neemt cartridges aan van bekende merken als HP, Canon en Neopost. Hoeveel de lege cartridges opleveren, verschilt per type. Lege cartridges vertegenwoordigen een waarde, omdat ze gerecycled worden en de onderdelen voor compatible cartridges geschikt zijn.

Inleveren is goed voor het milieu

Het inleveren van lege cartridges levert u geld op. Maar daarnaast heeft het ook een positief effect op het milieu. De inktresten die in de cartridges achter blijven en de kunststof behuizing zijn namelijk schadelijk voor de natuur. Het is dus niet de bedoeling dat deze lege cartridges tussen het afval belanden. Dankzij GBS Recycling hoeft dit ook niet meer, waardoor het milieu gespaard blijft.

Lege cartridges inzamelen met de speciale inzamelbox

Scholen, bedrijven en verenigingen gebruiken op jaarbasis heel ongemerkt veel lege toners en cartridges. Om het inzamelen van lege cartridges wat eenvoudiger te maken, stelt GBS Recycling daarom speciale inzamelboxen beschikbaar. Deze inzamelboxen zijn gratis bij ons aanvragen. Om verenigingen, scholen en bedrijven nog meer tegemoet te komen, zorgt GBS Recycling ervoor dat de boxen kosteloos worden opgehaald. Het verschuldigde bedrag storten wij na sortering op de rekening.

Een vergoedingenlijst aanvragen bij GBS Recycling

Onze service is volledig gratis, meer zelfs: meestal levert het u geld op! Voor elke herbruikbare cartridge betalen wij immers een vergoeding.

Vul het formulier hieronder in zodat we u onze actuele vergoedingen kunnen bezorgen.

Contactpersoon

Opmerkingen